Vi er et moderne systemhus

Hos Lund & Sørensen A/S arbejder vi hver dag på at blive endnu bedre. For hvis vi ikke udvikler os, gør vores kunder det heller ikke. Og det er et ansvar, vi tager meget seriøst.

Vores vision og vores værdier er derfor ikke bare nogle ord, vi har fundet på og hængt op på væggen. Visionen og værdierne er den kurs, vi har sat for virksomhedens udvikling.
En kurs, vi hver dag prioriterer og lever efter, så vi hele tiden udvikler os – men uden at flytte os fra det fundament, som virksomheden er grundlagt på.

Vi har både visioner og værdier

Vi har fokus

Vi er meget opmærksomme på vores kunders behov og tilstræber, at alle kunder oplever os som en kompetent og nærværende samarbejdspartner, så de kun behøver at handle ét sted. Vi er på samme måde opmærksomme på hinanden og på hvem, der har behov for hjælp og støtte.

 

Vi er dynamiske

Vi tilpasser os hurtigt vores kunders krav og udviser altid en høj grad af fleksibilitet og kreativitet i vores løsninger. Vi praktiserer frihed under ansvar, så vi i alle forhold kan sikre, at der ikke er langt fra tanke til handling.

Vi er troværdige

Vi holder, hvad vi lover – både i forhold til vores kunder og hinanden. Vi kan fagligt stå inde for det, vi siger, fordi vi er velforberedte og kvalitetsbevidste. Vores troværdige adfærd er med til at skabe tillid til os som virksomhed,ligesom det skaber tryghed og stabilitet i organisationen.

Vi kommunikerer

Vi deler vores viden med hinanden for at sikre vores kunder de bedst mulige løsninger. Vi kender betydningen af god kommunikation. Kun gennem accept, tolerance og forståelse for hinanden og hinandens adfærd kan vi få fuldt udbytte af den forskellighed, der er i organisationen.

Vi skaber værdi

Vi sikre en høj faglig kompetence igennem hele organisationen. Kun derved kan vi levere produktløsninger af høj kvalitet og skabe langvarige relationer til vores kunder.

Vi ønsker en arbejdsplads, hvor der er balance mellem hårde og bløde værdier, fordi vi tror på, at det er afgørende for effektiviteten og arbejdsglæden.

VI SKABER VÆRDI FOR DIG

Luk menu
×
×

Kurv